Mycket har hänt..

Jag är inte dum om nån tror det, jag kände på mig att det var nåt skumt med det där pratet om att låna kattbur. En morron fick jag ingen mat! ( själva åt dom minsann) . Sedan blev det lite kul för då kom min förra matte och husse och jag blev så glad! Men så fick dom för sig att jag skulle ut och åka bil igen! Jag gillar INTE bilar! Blev instoppad i en sån där otrevlig bur och in i bilen och vi åkte en bit. Sedan tog f.d. husse och bar in mig till nåt som hette veter…? ja det gör detsamma för sen minns jag inte mer, ingen sympatisk människa i alla fall för han stack mig direkt med en nål och så somnade jag!

När jag vaknade var jag alldeles konstig, tog snedsteg och föll omkull och så kom matte och f.d. matte och hämtade mig och vi åkte hem, ingen mat fick jag nu heller……….

Nåja nu ska jag inte klaga mer bara det inte händer igen. Jag har det ganska bra, fåglar att titta på genom fönstret och sover hos matte på nätterna och blir omklappad mycket, det gillar jag. Idag, då öppnade dom helt plötsligt dörren och sa att jag kunde gå ut! Som jag längtat efter det, men jag kände inte igen mig så jag gick bara en liten bit ut på trappan och en liiiten sväng utefter staketet sedan sprang jag in igen….

Ja det är så jag har det, återkommer väl om det händer nåt igen. Jo det hände nåt hemskt en morron när jag körde mitt gympapass  skulle gömma mig under ett skåp för matte skulle få undra lite var jag var, men aj aj aj, skåpet var för lågt så jag slog mig i huvudet så jag såg både stjärnor och måne. Någon tipsade om att jag borde ha hjälm. NÄ inga fler dumheter nu….. Mjau på er därute.

2 kommentarer till Mycket har hänt..

  1. macthilda skriver:

    Bra tjejen, friska takter! Du kommer att klara dig bra
    Bröderna Johansson och Kattja

  2. IngBritt skriver:

    Tycker det är bättre att du kollar först om du kommer under än att gå omkring med en sådan grunka på huvidet !!

    / Axel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s