Kattbloggen 2

Kanske att ni undrar vart jag har tagit vägen så är jag här. Men det har varit så mycket konstigt som hänt här i sommar så jag hinner inte skriva här . Husse han bara försvann och var borta nästan hela sommaren. När han kom hem så försvann matte i flera dagar. Man fattar ju ingenting alltså! Så tror husse att jag ska komma upp och sova hos honom i sängen! Mjau säger jag bara, nu får han allt visa att han stannar där han ska vara så får vi ses å småningom. Än så länge så nöjer jag mig med att stryka honom lite mot benen.

I morse åt jag gott. Jag brukar få en bit skinka på ett fat när matte o husse äter frukost. den åt jag snabbt upp. Så gick jag in i köket och vad tror ni låg där på bordet? Jo en smörgås med en skinkskiva på! Och under den smör mmmmm. Fattar inte varför matte blev så upprörd över att det låg en brödskiva där utan smör o skinka??

Nu har jag tagit semester och ska viiiila från allt ståhej. Jag har en egen balkong jag som husse gjort åt mig så han är ju egentligen ganska hygglig .
IMG_0002IMG_0005

3 kommentarer till Kattbloggen 2

  1. Ping: Söndag | Iris sida

  2. IngBritt skriver:

    Det ser så skönt ut med egen balkong, och mackan får väl matte lägga ny skinka på 🙂 🙂

  3. bhansson71 skriver:

    Jag har också en egen balkong med en härlig sovdyna på och så en bur som jag kan krypa in i om jag vill. Min människa blir upprörd när jag äter mina möss på mattan hon har på sin balkong. Fom blir så lätt upprörda våra mattor. Mjau på dig säger jag, Simba från Ekhult

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s