Nu måste jag bara skriva av mig lite….

Hej på er, det var länge sedan jag skrev någon blogg, men det är ju alltid så mycket man ska hålla koll på så jag hinner inte.

Nu ska ni får höra. Min kompis Fiona försvann någon dag, ni skulle hört vilket liv det blev på både min matte och hennes husse/matte. Men det är klart, hon är lite hemlighetsfull och inte berätta vad hon gjort. Hon måste ha sett något väldigt otäckt för hon gick inte ut på två dagar efter det. Inte förrän idag! Och så är hon så hispig, har blivit rädd för allt som rör sig. Nåja, idag gick det väl an, men hussen har berättat lite.

Hemma hos mig då!! Jag släpptes ut på fm. sedan var det ingen som frågade efter mig eller undrade om jag ville komma in eller så. Då tog jag saken i egna händer och gick till Fionas husse och sa Mjauuuu, mjauuu, mjau. Och då ni då blev det fart på honom, han ringde på dörren hos min matte och sa att ”jag tror att Märta vill komma in, hon sa det till mig!!” MEN, när jag skulle gå in genom dörren så kände jag en så konstig lukt sniff, sniff…. Det luktade HUND!! Nä vet ni vad, där går gränsen, då var det bättre att vara kvar ute.

Ja, det var lite om hur jag har det just nu… Mjausing från Märta

2 kommentarer till Nu måste jag bara skriva av mig lite….

  1. irisnilsson skriver:

    Rutan för kommentarer hade visst försvunnit, får se om det funkar nu

  2. irisnilsson skriver:

    Jag lyckas inte få in kommentarsrutan på sidan, den finns där jag administrerar, men…

Kommentarsfältet är stängt.