Resan till München den 3-9/5 – 17

Dag 1. Onsdag. Gick till resecentrum och Swebuss. 2.40 km och 38 minuter. Rönnvägen-Tjustskolan-Sjukhuset – Resecentrum. Fick vänta en timma i Norrköping på Arkösundsbussen som skulle ta mig till flygplatsen. Den var lite försenad så det blev lite stressigt, man måste ju checka in senast en halvtimma före avg. Fika i restaurangen . Väldigt varmt på flyget och luften gör väl att man blir torr i munnen, minns att det så förra gången också, man kraxar som en kråka efteråt.

Allt gick bra, bagagehämtning och Elisabet och Mattias stod där som välkomstkommitté. Vi tog tåget tillbaka, Hon tog tåget för Mattias kom redan kl 15.00 och jag 16.45. För dyrt att parkera så länge.Elisabet fixade god mat och på kvällen övade de inför showen de ska ha på bröllopet. Karin var med oss hela tiden så de fick vänta tills hon åkt hem.

Dag 2, torsdag. Frank jobbar och vi andra gör lite av varje, jag stryker dukar och Lisa gör minst 3 saker samtidigt! Frida och Anders kommer på em. På kvällen åker vi till Hanna o Jogo för gen.repetition och äter pizza. Då regnar det.

Dag 3, fredag. Upp och duscha kl 6.00 Kaffe o macka, sedan åker vi alla till Utting vid sjön Amersee för den borgerliga vigseln av Karin och Martin. Ett fint ställe på en fin plats. Vi är 17 personer där. Efter vigseln har vänner gjort ett rosa skynke, där de ritat ett stort hjärta som Karin o Martin skulle klippa ut med små saxar och sedan ska Martin lyfta Karin igenom.Fotografering i långa banor, även nere vid sjön.

Gemensam frukost frukost på en restaurang en bit därifrån. Det småregnade när vi åkte , men just under vigseln kom solen. När vi kom hem regnade det.

På kvällen grillfest för 20 personer, då blev det bästa tänkbara väder. Full fart på den festen till kl 23.00.

Dag 4. Lördag Förmiddagen gick åt att försöka få en bukett liljor att öppna sig. Frida läste på nätet om olika sätt. En konstruktion med hoptejpade plastpåsar, värmefläkt, varmvatten . sprayflaska m.m. gjorde bara väldigt lite . På kvällen under festen slog de ut. Åkte i taxi, 6 personer till hotellet där vi skulle vara . ca 40 personer på festen.Först bröllopsceremonin på andra våningen, sedan samlades alla ute för kaffe + kaka, gästbok, fotografering med mycket mera. Bröllopstårta! Bordsdekorationerna glömdes hemma!

Senare ca kl 18.00 flyttade vi inomhus och satte oss vid dukade bord. Lisa och familjen framförde sin show, det funkade jättebra, sedan åt vi i timmar. Musiken spelade under tiden. En liten show på andra våningen där Karin och Martin skulle föreställa kungligheter med kusk och hästar m.m.

Dansen fortsatte till kl 02.00. Då var jag jättetrött. Det var tal om att Manfred skulle åkt hem tidigare, men så blev det inte, tyvärr. Ljudnivån på musiken var näst intill outhärdlig, därför blev det lite jobbigt. Vädret var toppen.

Dag 5 Söndag Det började regna kl 00.00 i natt och är mulet o grått idag med, lite regn. Sov till 9.45, men det gjorde övriga också.

Efter frukost när alla vaknat tog vi en promenad till slottet där det var keramikmarknad. Senare åkte vi först till Karin och därefter till Hanna. Anders o Frida sover hos Hanna i natt.Vi andra tittar på två delar av ”Solsidan” på kvällen . I säng strax efter kl 21.30!!!

Dag 6 måndag. Hemresedag för Mattias och mig. Karin och Martin ska också resa till Norrland till Karins pappa. De har med sig liljorna som nu slagit ut helt. Lisa ska förvara dom

Vi åker i Martins bil till tågstationen och sedan tåget till flygplatsen . Lisa har checkat in mig hemifrån, så det gick ju smidigt, jag går igenom kontrollen och lämnade de övriga . Vet ju hur jag ska gå nu men observerade inte tiden för ombordstigning, men det gick vägen. Resten av resan gick som den skulle och kl 18.15 var jag åter hemma på Flädervägen.