Måste bara få berätta..

Det var visst länge sedan jag skrev blogg men man blir lite trött på vintern och har ingen lust heller. Inte händer det så mycket. Jag sover mycket på dagarna, det är såå skönt. Men så hittade matte på att jag skulle få en ny pläd att ligga på? Jag sov inte på den stolen på flera dagar för den luktade fel, fel, fel. Men så helt plötsligt var det en doft som jag kände igen. Jag provade lite försiktigt och den var ju både mjuk och varm så sedan har jag sovit på den.. Tack matte!! Pläden luktade då precis som husse.
Men det jag skulle berätta om, det är att ni skulle ha sett igår! Då kom det ett litet paket i brevlådan. Det var visserligen adresserat till husse, MEN! Nu var det så att en stor del av innehållet var till MIG! Hon som var här en gång i höstas och som bor utomlands och heter Elisabet hade skickat godis till mig. Nåja husse fick också ett eget så skulle inte behöva ta av mitt! Men ser man inte upp så, det var ”på håret” att han snott till sig en gobit. Det är därför jag har tryckt ner honom på sängen idag så vet jag var jag har honom. Kolla på MITT godis, hur kan nån ta fel på det??? Mjausing från Märta
IMG_0002IMG_0030

En kommentar till Måste bara få berätta..

  1. IngBritt skriver:

    Tjena Märta, precis så ligger jag på min matte när hon ser på TV och halvligger i fåtöljen, men jag har ingen filt på mej. Men har det skönt ändå. Tur han fick se att godiset var till dej men jag undrar om han hade gillat det..
    Mjau från Axel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s