Fredag

SPF-möte idag och jag bestämde mig för att gå ner, det kändes minsann att det var länge sedan jag gick så långt. 4.25 km . Får nog träna på lite kortare sträckor ett tag tror jag.

Idag var det Kulturskolans julkonsert vi fick njuta av, de brukar vara med varje år i december, men i år tror jag det var den bästa någonsin. En timma höll de på och sedan var det kaffe med jullandgång. Fullt med folk, det hade inte gått att klämma in många fler. Ändå var jag där 45 min. före utsatt tid, men jag vet att vid sådana tillfällen så gäller det att ”hänga på låset”.

 

På chatten blev det lite kul, för vi kom överens om att vi skulle starta eget med ny idé. Någon påstod att hon åt vad som helst , när som helst, antingen det var jul eller påsk. Så vi beslutade sälja ägg med tomteluvor!! Vi fördelade de olika sysslorna, vem som skulle virka mössor och koka ägg m.m. Vi måste ju ha en lokal också och det finns en i gänget som har gott om utrymme på sin gård, bara vi kan övertala henne, hon var inte närvarande i kväll alltså. Håll tummarna för att vi lyckas.. Hon kommer att erbjudas kassörsjobbet, för hon är van och pålitlig!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag

  1. IngBritt skriver:

    😀 😀 😀 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s