Torsdag

Idag sov jag lite mer normalt, d.v.s. vaknade … Fortsatte med mina skrivjobb, men inte förrän kl. var närmare 11. Men sedan har resten av dagen gått åt här vid datorn. Inte klar på långa vägar än.. Gjort alla adresser och lyckades naturligtvis radera en hel sida. Börja om från början tralala. Fixat kuverten så nu är det bara innehållet som saknas.

Fått en hel del bilder tillsänt mig som ska vara på hemsidan, en del av dom i alla fall, flyttade dom från mail till bättre plats för framtida behov.

Så var det hemsidan. Den ville inte släppa in mig alls, tyckte att min webläsare var för gammal, den har ju dugt bra förut.. Bytte webläsare, ja det var ju inte att bara byta, då gick det åt att man har lösenord och det gamla hittade jag inte, har ju haft det så jag bara kan logga in förut. Skapa nytt alltså!  Tur att den möjligheten finns ändå. Sedan har det bara jäv….s… när jag fått in ett gäng bilder så har det hela låst sig och så har det fortsatt. Nu har jag med stor möda och mycket besvär fått in några nya bilder på secondhandsidan i alla fall. Nu får det vara för i dag..

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag

  1. IngBritt skriver:

    Det låter jobbigt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s