Torsdag-fredag, skrivet på lördag…

Ja nu är det väl dags bekänna sin frånvaro här. Torsdag åkte jag med buss till Nässjö för byte till tåg mot Mjölby. Jodå , så långt var allting bra. I Mjölby ändrade och flyttades det fram avgångstider i ett kör. Hann gott o väl med en kopp kaffe och en smörgås på stationen. Det var ingen vidare värme ute så det kändes skönt att vänta inomhus. Efter 1 tim,. 40 min. kom vi då iväg. Hade SMS-kontakt med annan resenär, på annat tåg, som också skulle igenom Hallsberg. Samma problem där. Vi möttes på perrongen i Örebro och letade oss fram till den övriga gruppen som gått till ett kafé och väntade på oss. Anledningen till att vi var här, var en konferens med ”Seniorinternet”, en internetklubb som ligger under ”Seniornet Sweden”, vars motto är ”Seniorer lär seniorer” om datorer, mobiler, paddor och allt vad det heter.  

Vi började prata där vi var på kaféet, varmt o skönt. Sedan var det dags leta upp vårt hotell i närheten  och sedan ta bussen till Svampen där vi dels skulle äta och dels fortsätta vårt möte. Jättegod mat, härlig utsikt och VARMT, vi föredrog att åka tillbaka till  hotellet för att fortsätta  där fanns det plats för oss, vi var ju bara 7 personer. Vi kom från (förutom jag) från Stockholm, Norberg, Västerås, Halmstad och Grästorp. Det är en  landsomfattande klubb. Jättemysigt hotell med toppenpersonal. 

Fredag fortsatte vi i Örebros klubblokal och med oss då var ordf. från huvudorganisationen så vi kunde diskutera med henne, och dessutom få bra information.

Många bra idéer kom nog fram och vi hoppas kunna jobba vidare på bästa sätt. I väntan på hemresa så såg vi oss omkring lite i närmaste omgivningar och konstaterade att Örebro är en väldigt vacker stad. Så skulle vi hem då. För min del gick det bra, bara ett spårbyte på ett ställe med tillhörande försening på en kvart. Men den som skulle till Halmstad fick ändrade tider flera gånger, p.g.a. av brand i ett tåg! I motorrummet eller nåt sånt. Hoppas hon kom hem som hon skulle. Är det verkligen säkert att åka tåg? Det är ju bekvämt när det funkar i alla fall 😀

När jag kom hem till resecentrum här när kl var 22 på kvällen, så tänkte jag ta taxi sista biten, det hade regnat och var kyligt, men det var en halvtimmas väntetid så det blev att gå hem…

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s