Tisdag till fredag

Sådär ja, nu är man åter på hemmaplan och ska försöka sammanfatta veckan som gått.

Åkte tisdag morgon till Grästorp för att åter igen få vara med om den fina ljusfestivalen vid Nossan och framför allt få träffa mina kompisar IB plus E. från Helsingborg. E kom lite senare på em. Ganska fint väder , lite duggregn här och där, det var inte förrän ca 3 mil från Grästorp som det blev det man kan kalla REGN. Denna dagen gick åt att prata och äta och umgås. Jag lovar att man behövde inte gå hungrig härifrån!

Onsdag 3. Idag åkte vi först till Halle och Hunneberg och tittade på fina höstvyer över västgöta slätten, därefter till Vänersborg, denna fina stad vid Vänerns kant. Vi fikade i Skräcklanparken, men idag var det lite kyligt i luften så det blev ingen längre sittning.

Hemvägen tog vi förbi Lilleskog där kung Gustaf V jagade älg på sin tid, Den enda älg vi såg nu, är den vita uppe på berget. Kvällen tillbringade vid utmed Nossan och ljusfestivalen. Denna gång klarade jag mig utan att halvt frysa ihjäl tack vare en tjock varm tröja jag fick köpa av A för ett tag sedan. Det blir kallt att gå där annars, men så vackert med alla ljusarrangemang. Sedan har man ju spökskogen intill, där spökena försöker skrämma livet ur besökarna. Hemska saker händer där så det gäller att se upp så man inte hamnar i nån kokande gryta…

Torsdag 4. Idag blev det ännu en utflykt till Li´köping. Den fina stadsparken , men där höll de på att höststäda så det mesta var bortplockat. Lite vandringar i den fina staden och  fika på Rådhuskonditoriet. På hemväg tittade vi på utsikten från ett grustag och så var vi på en lantgård och tittade på djur o växter.

Tiden går fort när man har trevligt och snart blev det fredag och dags för hemfärd. Jag gjorde ett uppehåll i Falköping och osten, men det blev inte så mycket handlat. I Jönköping åkte jag upp till A6 och åt en laxsallad på Ikéa, sedan blev det inte så mycket mer där, det började regna och jag kände mer för att fortsätta direkt hem. En mycket trevlig vecka var till ända. Hemma väntade Märta katt som högljutt hälsade mig välkommen hem!

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag till fredag

  1. IngBritt skriver:

    Tycker getterna ser så häftiga ut när de står på stockarna istället för på marken..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s