Måndag

Så är vi då inne i höstmånaden, nu är det bara att vänta på snö och kyla. Skapligt väder idag men jag har mest varit inomhus. Lite att fixa o så.

Växterna fick sin genomgång inne och på altan m.m. De börjar se lite avdankade ut nu , en del i alla fall. Sjunger på sista versen kan man väl säga. Åkte ut till kyrkogården med blommor, men dom fick jag köpa förstås för i min trädgård finns inget användbart nu.

Väntade på E. som skulle komma med lite grejer jag beställt, men genom ett missöde så blev det inget, ja det får väl gå ändå. Bättre tur en annan gång.

Tittade på gårdagens TV. ”Springfloden” . Nu börjar det bli mycket att följa på TV, skrev en lista på vilka program och vilka kvällar annars missar jag nog hälften. En del går samma tid men olika program så det är tur man kan se det på Play sedan  Så kolliderar det ju med vår chattid, och det går ju inte. kväll börjar ”Vår tid är nu” och den ska jag fortsätta följa. Nu tar bloggen paus ett par dagar, men återkommer när det dyker upp något nytt att skriva om.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s