Fredag

När jag kollade mailen i morse hade jag flera stycken där. Det hade varit inbrott i affären under natten. När det inte är öppet, då kastar man bara in en stor sten genom glasdörren så är man inne, så går det till. Inget stulet som vi vet och ingen vandalisering,  granne såg dom ju så… men det räcker så bra med de kostnader det drar med sig ändå . Det är nog tredje gången vi får sånt oväntat besök sedan vi flyttade in för 13 år sedan. Jag åkte dit en sväng, men då var allt uppstädat efter dom.

Kl  13 var jag bjuden på lunch på restaurang Fabriken av A + G. som firade min födelsedag . Den var ju i juni, men jag har för vana att fira många gånger varje år. I år blev det en gång i juni, en i juli och två i september!  Man ska suga länge på karamellen.

Klippte gräset lite senare när jag kom hem och hann precis bli färdig när Knud dök upp. Han tyckte tydligen att det borde städas lite också. Först täckte han över allt med ett svart täcke, sedan började han blåsa bort dammet och därefter tog han högtryckstvätten och skurade rent. Vet inte om han var arg, för han slamrade ett tag så det slog gnistor om redskapen. men jag misstänker att han tagit med sin kompis Tor och han är rätt klumpig av sig.  Lätta regnskurar står det i mobilen? Hm….

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag

  1. IngBritt skriver:

    Ni ser att ha roligt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s