Torsdag

Betalade en del räkningar, det kommer väl mer sedan, men skönt bli av med lite av det.

För att slippa värmen så satte jag mig i bilen och åkte till kyrkogårdarna. Först här i stan och sedan packade jag ner grejer att ta bort mossa med, mosspray, vatten, borste m.m. för jag såg förra gången så full av mossa gravstenen var. Det gick jättebra, allt släppte och det var bara att skura bort det. Det var så skönt i bilen så jag hade kunnat fortsatt att köra ett par timmar till, men det går ju inte, bilen går ju inte på luft precis.

Hade skrivit en lång lista som jag skulle handla, åkte till ICA , handlade det jag skulle, när jag kom till bilen hade jag ingen bilnyckel!? Den fanns bara inte. Jag hade ju bara varit inne i affären, gått raka vägen från bilen och in. Kollade överallt där jag gått, men ingen nyckel.. Jag hade ju handlat mycket så det var inte tänkbart att bära hem varorna. Fick lämna dom i receptionen så länge och gick hem och hämtade den andra nyckeln. sammanlagt nästan 4 km i värmen .Puh. Svetten bara rann i ansiktet när jag kom tillbaka till affären 😀 . De har antecknat och lovat höra av sig om nyckeln dyker upp. Jag misstänker att den åkt under nån hylla eller så…

Hem och slängde i mig lite mat och hann precis iväg till Stadsparken som jag hade planerat göra. Det var fyra gubbar som spelade Sven-Ingvars-musik och berättade om hans liv.

Hemma gick jag en sväng med vattenkannan och hällde lite här och var.

Min fjärilsbuske blommar för fullt nu, men få med några fjärilar på bild, det är inte lätt. Så det får bli blommor i stället.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag

  1. IngBritt skriver:

    Så fin röd buske, har bara sett lila..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s