Onsdag

Vädret kan jag kopiera sedan tidigare. Lite svalare i kväll. Skönt. Idag var det Hasselörodden , den 39-e i ordningen . Vädret kan de ju inte klaga på och det är nog inte många gånger de haft dåligt väder. Jag hämtade L.  kl 11 på fm för att få bra plats, eftersom han sitter i rullstol så behöver han komma fram på första parkett.

 

Gick tillbaka hem med honom och vandrade vidare till min f.d. granne, då vi bestämt gå och fika med våfflor vid kyrkans hus, vid stadsparken. De har de godaste våfflor jag vet! Så det blev faktiskt två st.! Där var så skönt i skuggan under markisen så där stannade vi i 1½ timma. Så gick jag vidare till S. lägenhet för sista gången, lämnade nyckel där och sedan hem. Allt var gående i denna värme, men det var ju uppdelat i flera sträckor. Men Run Keeper visade att jag gått ca 7 km.! Fick skavsår på ett par tår av värmen så jag fick gå in på Hemköp och köpa plåster 🙂 .

I kväll har jag klippt ner resten av de vissna blomställningarna och vattnat, bara lite. Märta är utslagen på dagarna och lägger sig överallt och sträcker ut sig. Hon gillar värme , men tror det är i mesta laget nu. Tror hon drömde om nån mus, hon låg här på golvet och sov, men for upp och in under sängen, kom ut och såg lite skamsen ut 😀 .

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s