Måndag

Dag 3 Härnösand…….

Vi begav oss gående till Vårsta diakonigård. Motion får vi och det är bra, så man inte slöar till. Det var drygt 2 km dit, och förmodligen lika långt hem 🙂  På väg dit mötte vi bussen vi åkte med i tisdags med samma chaufför , Eva som vinkade glatt åt oss, vi hade nog gjort ett gott intryck på henne !!

Vårsta  har en stor trädgård med massor av stora växter. Efter vår rundvandring , så tog vi en fika där också. Promenad tillbaka och på kvällen begav vi oss med chaufför M-s hjälp till Murberget där det skulle bli allsång. Gästartist Rickard Söderberg!!!

Vi kom dit 1½ timma för tidigt, men då höll han på att ”sjunga upp sig” så det var bara att bänka sig och behålla platserna för resten av kvällen. Det var nog tur det, annars hade vi kommit långt bort från scenen. Ett hav av människor hade samlats till slut. Nu satt vi på tredje bänkraden. Visserligen skymde en tjock gubbe sikten ibland, han hade parkerat mitt i gången framför oss. Man får vara glad ändå att man fick så bra plats. Rickard var också där för Härnösandshus räkning då han invigde ett nytt bostadsområde som kommer att gå i regnbågens färger. Varje hus har olika färg, som i regnbågen. Man har verkligen nappat på det där med mångfald. ordföranden bar också en slips i regnbågens färger.  Och naturligtvis fick Rickard en regnbågsmatta som tack för sin medverkan . En helt underbar kväll på Murberget.

Fortsättning dag 4 i morgon…

I dag…

Idag blev det storrensning bland mina växter på altan. Massor av visset att plocka bort och de växter som stod fria fick också en dusch för att få bort allt damm . Fortsatte sedan ute och klippte bort blomställningarna på Hostorna. Två fulla sopsäckar blev det.

Allsång i stadsparken i kväll. Gládpack stod för det hela. Full fart som vanligt och en massa dumma historier som skulle vara just dumma 😀 De firar förresten 10årsjubileum i år, hoppas de håller på många år än. Mycket folk, men kan ju inte jämföras med allsången i Härnösand.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag

  1. IngBritt skriver:

    Vi har också en grupp här som heter Gla´pack…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s