Lördag

Så var jag hemma igen sedan i natt vid 23.30-tiden. Har varit på turné norrut till Härnösand. Jag och en kompis från andra sidan landet, vi som brukar ge oss ut på äventyr ibland. Äventyr blev det denna gång i alla fall. Men det sparar jag till sist.

Åkte i tisdags fm med ersättningsbuss till Linköping för att där byta till x2000 till Stockholm. Där skulle jag möta min kompis IB som kom från sitt håll. Hur man nu hittar någon i vimlet, men det funkade bra. Vi börjar få vana på det där med resande nu. Vi hittade rätt tåg som skulle ta oss till Sundsvall till att börja med. x 3000 blev det denna gång. Vi hade inte bokat platsbiljetter utan blivit tilldelade, men det blev så bra så platsen bredvid mig blev aldrig upptagen så vi kunde flytta om oss. Väldigt bekvämt och behagligt med tågresor numera. det är annat än vårt tuff-tuff-tåg från V-vik, som ändå aldrig går.  I Sundsvall fick vi byta till buss och ta oss gående drygt en km. till busstationen. I S-vall pågick något firande av en radiokanal så det var full rulle där. Busschauffören eller chaufförskan kanske det heter? Det var en hon i alla fall, visade sig komma från IB-s hemtrakter så vi fick världens bästa guidning under resan . Dessutom hade hon sin mamma med som var på tillfälligt besök.

Väl framme i H-sand blev vi mötta av C. med dotter M. Lite mat och prat på kvällen innan vi skulle sova. Det visade sig att C. bor så otroligt fint nära vattnet. Man bara njuter. Fortsättning på denna historia i morgon, vi tar en dag i taget 😀

I dag:

Sov så länge jag kunde, men ändå inte längre än vanligt. Började lägga in bilderna i datorn och sortera lite. Gick till S. som jag lovat då jag inte var hemma mitt i veckan. Vattnat lite här och där för inget regn hade fallit medan jag var borta.

Letat i protokoll sedan 15 år tillbaka!! Tror jag hittade det viktigaste ändå. Det är en historia för sig, att göra Rumänien till lags tillhör inte det lättaste, Så omständliga så det finns inte dess like på jorden tror jag…

En ny katt har dykt upp idag, inte bara dykt upp! Den har två gånger försökt komma in genom altandörren, Har hört på ljudet på Märta att det var någon ovälkommen gäst. sedan lade han sig och rullade utanför och såg ut som ”kom och ta hand om mig” , men i nästa andetag så skulle han spöa upp Märta, så det blir inget av med det. Märta tog det med ro och såg bara ut som ” Vad håller du pååå med”

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag

  1. IngBritt skriver:

    Den mycket trevliga chaffisen Eva är hon med slips. Blev lite överraskad för på lite håll såg hon ut som en han..
    Fin kisse..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s