Söndag

Idag har det varit lite sommarliknande väder. Kanske det blir bättre nu.

Dagens arbete, det blev affären några timmar, precis som vanligt. Lite senare åkte jag till min kontakt på gruppboendet med en tårtbit från igår. Hjälpte honom äta upp den också 😀 Det kan ju bli för mycket av det goda.

Gjorde ett välbehövligt jobb när jag kom hem och det var att städa bilen invändigt. Golvet var som en grusgång, men nu är den fin igen. Fyllt på behållaren till pannan med Pellets, det räcker med en gång var fjortonde dag nu, varför kan det inte vara sommar året om?? men förhoppningsvis blir sommaren lång . Fick gå runt och vattna lite i krukor som står ute , sååå fort det torkar upp ändå, det har ju regnat för inte så länge sedan.

Jag lägger ut lite bilder på växtligheten idag så ni får något att titta på 🙂 Höstanemonen har vuxit och blivit väldigt stor. Tremastarblomman blommar och ser ut som den ska, tidigare har bladen torkat på den, men den måste nog ha mycket vatten. Silvermarton fick jag från en medlem i trädgårdsgruppen och den blommar nu. Spännande med nya växter, men den är ganska stickig!

IMG_0070IMG_0073IMG_0074

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s