Tisdag

 

Lite sol ibland har det varit idag och det har varit något varmare idag än i går +7.4 grader som mest , men i morse var det alldeles vitt av frost. Inomhus är det också kallt ibland, när jag inte eldar 🙂 Pelletspannan , den långdragna historien som inte vill som jag vill är vilande just nu men eldar med värmeloggs så länge. Men det är ju en passning. Nu har det varit så varmt på dagarna så jag har bara behövt elda morgon o kväll, köpte ju en liten värmefläkt och den är jättebra, den håller värmen i dess närmaste omgivningar så det har gått bra. Har funderat av och till om jag skulle skrota pelletspannan och satsa på nån värmepump i stället, men har förstått nu att det blir dyrt eftersom jag har garage och tvättstuga ute också. Grannen åkte upp till värmefirman och tog ett snack med dom att nu får dom väl se till att få ordning på det här. De har lovat hämta hela aggregatet och gå igenom det där på plats så ska det väl förhoppningsvis tillfriskna. Grannens fru är ju nära släkt med dom så de kanske skärper sig 😀

Vad har jag gjort f.ö. då, veckohandlat förstås. Håller fortfarande på med M-s redovisning, det var komplicerat denna gång, nu hoppas jag att de papper jag saknar kommer inom ett par dagar så tror jag att det är på sluttampen nu. Tyvärr så har en del papper som ska med slarvats bort och det måste skaffas fram nya, och mycket annat. Uppgifter som saknas o sånt..

Nej, nu blev det för mycket gnäll i kväll. Har hämtat de rykande färska Nyhetsbreven som ska skickas ut i morgon till våra medlemmar och medföljande inbjudan. Vi söker med ljus o lykta folk till styrelsen , de växer inte på träd minsann. Får se om vi lyckas haffa någon nu, ett bra förslag kom , men om den vill det är en annan historia.

Nu avslutar jag dagen tjat , ha det bra därute så ses vi morrn  

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tisdag

  1. IngBritt skriver:

    Ja folk till styrelser är inte lätt att hitta..

  2. Helene skriver:

    Blev nyhetsbrevet bra???? Såå nyfiken..
    Gonatthälsningar Helene

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s