Lördag

För att börja från början så hade jag lite växter som behövde planteras och omplanteras. Åkte och inhandlade några säckar jord till att börja med. Tobaksfrön som fortfarande låg i en burk, nu har dom också hamnat i jorden.

Kom på ett idag var det ju 10-årsjubileum för Västralundsföreningen bara en lite bit bort här. Hade glömt förstås fast det suttit en stor lapp på frysen länge. Jag gick dit när det var en timma kvar. Utställare av lokala konstnärer, alla bor inom vårt område. Utställning och information om vårt område och gamla bilder på hur våra hus sett ut förr. Det bjöds på lunch som var beställd från en restaurang där ägaren också bor i vårt område. Just till lunchen hade många samlats.

På kvällen fest på Händelöp  med ett 20-tal personer. Buss var beställd så vi behövde inte åka i egna bilar. God mat var också beställd, vi åt och drack samt fick guidad promenad  lite runt om bland husen på ön. L-G. som är född västgöte kan ön på sina fem fingrar då han bott där länge nu. Lite blåsigt och kallt blev det nere vid vattnet så några vände om efter ett tag. Det gäller att vara rätt klädd…En fin solnedgång blev det bakom skogen. Solnedgång

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s