Fredag

Idag har det varit en riktigt bra dag!!! Fast jag är ju lite virrig i vanlig ordning, hade fått för mig att marknaden var här i stan  men den var ju i Gamleby, men det gick att ställa om sig så jag kom rätt. Inhandlade som vanligt en hel kartong plastkassar som vi använder att lägga varor i , i affären, fick som vanligt ett par rullar extra, jag är ju storkund på plastpåsar så dom känner väl igen mig nu 😀  Ett par inköp för egen del blev det också.

Så skulle jag hämta bilen för när vi kom så fanns det inte den minsta parkering, men så åkte en bil därifrån och jag tog den naturligtvis. En blöt gräsplätt, men när jag skulle köra därifrån så kom jag inte ut, däcken bara grävde ner sig. Det kom tre killar och knuffade ut mig på torrare mark, men fy så lerig bilen blev! Så när jag kom hem var det bara att åka till biltvätten och spola den ren…

Åkte till affären med påsarna och fick veta att jag vunnit! Vi har ett litet lotteri som vi kör en gång i månaden.

Hemma i kväll så råkade jag flytta på tvättkorgen i badrummet, och vad tror ni låg där bakom!? Jo de borttappade affärsnycklarna !! Jag som finkammat hela huset trodde jag. Nu kan jag äntligen släppa det, det har funnits med sedan jag upptäckte att dom var borta och fantiserat om att det värsta kunde hända.

Kvällen avslutades med Let´s dance.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag

  1. IngBritt skriver:

    Lite jobbig förmiddag men bättre eftermiddag och kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s