Söndag

Nu är midsommar över för denna gång. Har haft en som vanligt trevlig helg i Blekinge. Mycket mat och trevligt sällskap, det är vad man bjuds på där! Det började i vanlig ordning med Lövmarknaden i Karlskrona, trångt var det så det var inte lätt att komma åt något att handla och det var kanske bra det 🙂 Tror aldrig jag sett så mycket folk där förr.

Bästa avdelningen är längst ner där det är mer hantverk och mer som gammaldags marknad. Vädrets makter höll sig på gott humör och det var alldeles lagom att gå där.

Midsommarafton kom regnet på kvällen, vad annars? Flera år sedan vi kunde sitta ute en midsommarafton där, har det inte regnat så har det varit för kallt.

Midsommardagen åkte vi till Ronneby, det har också blivit tradition. Där blev vi bjudna på mat och jättegod jordgubbstårta. En inspektionsrunda i B-s innegård , där han håller på och gör om allt, bryter upp gamla plattor och lägger ny sten, det blir såå fint sååå. Han har börjat samla på Pelargoner, vanliga och ovanliga, en väldigt ovanlig ny sort. Pelargoner, pelargoner överallt där det gick att klämma in nån liten planta, men jag lyckades sno med mig minst en och lite annat också.

I dag åkte vi hem och det roliga var slut för den här gången. Märta katt  var överlycklig över att vi kom hem igen. Hon slog t.o.m. kullerbyttor här på golvet.Men hon har haft bra tillsyn så det var ingen fara med henne..

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s