Fredag

Idag har jag städat i köket, men inte allt utan en del såna ställen där det blir mycket fett och annat,. Fläkten, spisen, ugnen, kaklet runt diskbänken. Diskade alla prylar och fick bort en del som stått framme. Jag borde hunnit mer men ska man göra det ordentligt så tar det tid när man ska gå in på dom små, små detaljerna, Jag har t.o.m. städat med tandbortse 😀 på en del ställen. Adventljusstakarna har kommit på plats i alla fall och alla funkade!!

Em gick åt att försöka få duschhörnan klar, det är ju inte bara att sätta upp som alltid när man ska göra något, det ser ut att passa men passar ändå inte, men nu är det klart och i morron bitti tänker jag inviga den!

Märta har varit på turné hela dagen men kom hem i kväll, hon envisades med att vilja gå ut igen bara hon fått mat men det blir inget av med det. Så hon insåg till slut att det var lika bra att lägga sig och sova.

Väderrapporten är fortfarande många varmgrader och lite regn i kväll. Nu varnas för Berit som ska ställa till med oväder, det är väl nån släkting till Gudrun som jag förstår..

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s