Fredag

Klockan är strax efter midnatt men bloggen skriver jag för fredag ändå, lördag har inget hänt än.

I em kom våra vänner från Askersund och dom åker vidare i morron mot södern i husbil. Dom övervintrar i Spanien varje år.  Det var två år sedan vi sågs sist så vi hade lite att prata om .

Jag har funderingar kring ett hål! Utanför Coop finns ett hål i asfalten, precis där man kör in på parkeringen, det har funnits där hela sommaren och kör man in med bil så får man verkligen se upp så man inte kör i det. det lagas, fylls igen, asfalteras nästan varje vecka, nu var det nygjort igen såg jag. Börjar undra om det är något Ufo som landat där och störtat ner i marken eftersom hålet inte går att få helt. Kommer onekligen att tänka på något som Hasse och Tage hade på sin reportoar om ett hål , det ärvdes visst till nästa generation eller nåt, undrar om det kan ha nåt samband? Får nog följa hålets vidare äventyr och rapportera här med jämna mellanrum 😀

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag

  1. IngBritt skriver:

    Kommer med intresse följa hålets utveckling, kan det vara så att det kommer upp något mysktiskt ur hålet på natten ???????

  2. Du är en riktig nattuggla! Nåja, i det här fallet var ju vi orsak till att det blev så sent för dig att skriva. Trevlig kväll var det…………….TACK kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s