Onsdag

Vädret är upp och ner, regn, sol, regn, sol , hos våra bekanta 500 m bort ösregnade det fast solen sken, här sken bara solen och det var alldeles torrt på gatorna.  Jag räknade ihop hur mycket regn det kommit under augusti månad, det blev hittills 166 mm ! Det räcker nu.

 

Dagarna efter den s.k. semesterveckan var lite seg till att börja med, men det ordnar sig. Höstens första styrelsemöte hade vi i måndags kväll.

Tisdag gick jag och hälsade på min väninna, senare var jag i affären 1½ timma och sist på den  dagen gjorde jag besök hon den jag är kontaktkompis till som bor nära där.

 

Idag har jag gjort mig oskyldig, d.v.s. skickat alla räkningar. Fixat med en massa bilder och skickat ut över landet från träffen i Blekinge och en annan träff före. Resten av em har jag skrivit rent några sidor av ”luntan” på ca 100 sidor handskrivet material, en livsberättelse kan man väl säga. Men det är skrivet tätt, tätt och inga mellanrum så det är lite knepigt hålla ordning på var man hålls.  Men jag har god tid att göra det på så ingen brådska.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag

  1. Carin skriver:

    Ja, du har fullt upp, ser jag. Annat med mej, jag gör nästan ingenting!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s