Fredag

Tack för kommentarerna, ni är då för roliga SkrattarSkrattar . Vart tog veckan vägen ja, det kan man undra? Nörd

 

Och jag som tycker jag varit så duktig idag! Har lagt upp de nya panelgardinerna som jag  köpte igår, hade naturligtvis ingen sådan tråd hemma så det var bara att traska iväg ock köpa. Strukit alla gardiner med mitt nyinköpta strykjärn från Ullared, ooh så bra det var, det gick som en dans. Det blev ju fel strykjärn när jag köpte det, trodde jag tog ett som var billigare, men någon hade väl möblerat om i hyllorna. Det visade sig i alla fall när jag kom till kassan , det var mer än dubbelt så dyrt som det jag skulle ha. Men när jag gick ut på nätet idag och kollade vad dom egentligen kostade, så hade jag sparat flera hundralappar!! 

 

När jag ändå var i farten så fortsatte jag stryka lite annat också. Jag har putsat fönster ut och insida och hängt upp gardinerna. Adventsljusstakarna är på plats och även stjärnor. Har tänt allt också, ja jag veeet, det är inte förrän på söndag, men när jag var ute och åkte igår så såg jag massor av tända ljus. Jo, jag har ju kört den berömda snabeldraken också! och vattnat blommorna Vissen rosVissen rosRöd ros

 

Igår ja! Steg upp kl 04.30 för att åka bussresa till Ullared. Inte min bästa tid precis, men vad gör man inte. Slumrade väl lite i bussen då och då. Ingen kö i Ullared men mycket trångt inne till att börja med, på em blev det mycket bättre. Fick handlat det mesta jag hade skrivit upp. Mathållningen var väl inte den bästa, två hamburgerbarer och ett gatukök, men man överlever ju. På hemväg öste regnet ner på västkanten, här hemma hade solen lyst!!  Det verkar som dom fått tillräckligt med regn där nu, små insjöar överallt. Hemma var jag vid 21.30 i går kväll, trött men det sover jag ifatt..

Resten av veckan är inget att orda om, den såg ut precis som vanligt.Besviken

Nu ska jag åka ner och kolla läget i affären….

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fredag

  1. Birgit skriver:

    Oj kors i all min dar har du varit i Ullared! Nu har jag missat en del märker jag! Inspirerad av TV eller????

  2. IngBritt skriver:

    oj då !! Vilken fart det blev på dig då att skriva här och lååååånggtt !!! :-))) :-)))

  3. Pova skriver:

    Jo, att du är jätteduktig vet jag, men du har ju skämt bort mig (oss) med nedtecknade vardags-(mest) & helggöromål, med humoristiskt tonläge, så jag saknade dig!Ullared, där har jag aldrig varit. Största anledningen: gå upp mitt i natten och komma hem på kvällen med idogt traskande och handlande mitt i… näe, tror inte jag orkar…Trefligt veckoslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s