Onsdag

Idag väntade jag på den utlovade solen några timmar, under tiden tog jag hand om all stryktvätten som samlats. Skönt få det gjort.
 
Trädgårdsjobb sedan, nu kommer allting på en gång. Tomaterna undrar jag om dom mognar i höst, det är för lite sol och för kallt. Sakta går det i alla fall.
Har rensat bort av det gröna så ljuset ska komma in bättre, får se om det hjälper.
I kväll har jag varit borta på tjejmöte. En hade en förfärlig hosta, en annan hade varit i Kroatien , den tredje hade varit i Riga och hade lite att berätta därifrån. Vi andra hade inte så mycket nytt att förtälja, men samtalsämnen saknas definitivt inte.
 
Vi är sex st. tre av oss har sena kvälls/nattider, går sällan och lägger oss före kl 00.30. De andra tre lägger sig två timmar tidigare. Så olika vi är ändå. Skulle jag gå och lägga mg vid 22.30, då är jag nog sjuk. Men sova på morron, DET kan jag. Men det är ju såååå skönt.Mycket glad 
Värdinnan hade nyss fyllt år och vi uppvaktade henne lite då, nu bjöd hon på massor av små godsaker, baconlindade katrinplommon, pyttesmå köttbullar, paprika, olika sorters osttärningar, physalis, vindruvor, gurka, oliver, räkor och god sås. Ja det fanns nog ännu mer, men mätta blev vi. Och efter det kaffe med tårta! Födelsedagstårta  Nu får det nog bli vatten och bröd ett par dagar . Jag kan berätta att det var väldigt gott!
Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Onsdag

 1. Maria skriver:

  Det låter som en riktigt toppenkväll… Själv så har jag slappat i soffan framför tv:n, och snart är det dags för sängen. Upp tidigt imorgon och tvätta.
  Sussa gott när du kryper till kojs!
  Kram Maria

 2. IngBritt skriver:

  Tänk va vissa människor kan fixa till det och ha ideer, här är det idetorka när det gäller matlagning !!

 3. Birgit skriver:

  Om du oroas över att inte dina tomater ska mogna så ta in dom, lägg dom i en papperskasse och låt den stå i rumstemperatur så har du snart röda tomater. Jag gjorde så när det begav sig och dom "rodnade" snabbt!

 4. else skriver:

  Mine tomater fra "Iris" er også grönne. Jeg har tatt inn et par stykker, men de er like grönne etter 4 dager. Der er jo masse tomater på planten, så jeg lurer på å sylte grönne tomater. Klem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s