Måndag

Har jobbat några timmar idag i affären, rensat ut böcker, plockat i ordning i hyllorna med barnkläder och leksakerna, diskat, diskat, diskat och packat upp, burit korgar med varor mellan de två husen, nu är jag rätt så trött i benen. Skulle gått på hembesök, men det får vara idag, får försöka i morgon eller på onsdag  stället. Fick inget svar på telefon annars kanske jag hade gått i alla fall fast benen känns som stockar just nu.Har ingen bil hemma för tillfället för även våra karlar har haft mycket körningar till affären idag. Jag brukar alltid ringa till den jag ska hälsa på och förvarna om min ankomst. Sådant är pensionärslivet!
Jag tror jag slöar här hemma i kväll. . Gräset behöver klippas, men det kan jag inte göra så här på kvällen, det får också skjutas upp tills det blir bättre läge.
Råkade titta ut genom fönstret och fick se denna färgstarka himmel över grannens hus . ut med kameran och fånga färgprakten. Några få minuter så var det borta.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag

 1. Pova skriver:

  Solnedgångar och moln i olika skepnader och färger är tacksamma motiv. Ja, soluppgångar också. Såg en otrolig, fantastisk sådan för ett antal år sedan då jag inte hade någon kamera…*suck* Det gäller att vara snabb i vändningarna som du var.  Hur gick det förresten, fick du något pris för ditt foto på ljusen som fått värmeslag?
   
  Jomen, 70-åringar idag är det prima virke i – förkrigskvalitet! För du tillhör väl de som vet vad som ligger i det ordet. Snart är "förtidskvalitet" ett antikt uppslagsord. Hoppsan, kom ur kurs här!  Vill på intet sätt mena att du skulle bli antik – näe, aldri´ på ti´n! 🙂
   
   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s