Måndag igen

Vaknade tidigt idag, d.v.s. före kl 07.00. Vädret är mulet och grått och det hotar att bli regn, gråkallt även inomhus. Satte upp värmen  och hoppas tina upp lite.
Igår var det en jättefin vårdag däremot! Jag städade altan i flera timmar, det har samlats så mycket skräp under vintern. Hängde upp pelargonerna i taket och placerade ut de övriga på fönsterbrädet och på bord. Vi hämtade några utemöbler som vi fick överta av dom vi besökte igår, dom passade alldeles utmärkt där. Ska ha dom vid entrén i stället för den gamla bänken som har gjort sitt.
Gjorde två hembesök på em. och kvällen. Sambon hade ett möte här på kvällen så dom fick sköta sig själva, hade bara fixat lite fika till dom.
Idag kommer min väninna som bor ute på landet och ska stanna ett par dagar, äntligen blir det av. Bäst fånga upp henne nu innan hon flyttar sina bopålar längre norrut som hon börjar ha planer på.
Återkommer i kväll till dagboken.
Nu har jag installerat henne i "Vandrarhemmet" för ett par nätter, vi har mest pratat  och pratat. Varit ute i lite affärer och en sväng till kyrkogården med i em. I morgon fortsätter vi både med det ena och det andra. Ska lära henne konsten att vika servetter bl.a.  och ett besök i vår affär är ju ett måste. Nu säger jag natti härifrån.
Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s