Torsdag den 30 juni

 
 
Jaha, då tar vi om från början, skrev en hel massa här och så är det bara borta! Idag är den dag då våra vänner åkt hem igen till sina respektive hemorter, här blev så TOMT, vi har ju varit som en enda stor familj dom här dagarna och så nu sitter vi två här ensamma igen. . Men dom kommer tillbaka lite längre fram och hjälper oss lite till. .
Lägger in ett par bilder från takläggningen igår, där man med förenade krafter tar upp tegelpannor på taket, det är samarbete på hög nivå! D.v.s. taket 
Förra sommaren   hade vi en spindel boende på altan som hette Jonas! I år har vi inte sett till honom, men i stället har vi en talgoxe som håller oss sällskap så fort vi ska äta där. Han har en stor familj att försörja så det går åt mycket mat. I morse tog han en hel ostskiva och flög iväg med, men tappade en på golvet då den nog var alldeles för tung. I buskaget utanför tjattrar ungarna i väntan på mat. Talgoxen, som inte presenterat sig äter ur handen, om dock med en viss försiktighet, men blir djärvare för varje gång.
Ja det var allt för idag. Ha de bra ni som är här och läser.
Detta inlägg publicerades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag den 30 juni

  1. Ewa skriver:

    Härmed namnar jag talgoxen till Melvin !

Lämna en kommentar